världens bästa Freja!

hejhej!! jah är sjuk bläblä! ska till tandläkarn och fixa tandställnining! usch!:D IGÅR red jag ju i nya gruppen och jag trivdes mycke bättre där en i förra!:p det blev väldig bra start på första dagen det hela började med att jag fick rida FREJA!!!!!!!!!!!! jag va typ världens lyckligaste just då.:p jah red ju med kusinen gabriel! vi hade jättekul han red essmeralda jah Freja o sara Ella! först skritta vi en bit sen började vi trava och så vi red ju på galoppslingan:) sen ropade sara GALOPP och vi galopperade typ 5 steg sen började luzzan bralla... så hon höll på att flyga av men det blev inte så. sen träffa vi hälge tror det var han iallafal:P då sa sara att dom som ville fick galoppera på den där lilla gräsiga banan i skogen=) självklart ville jag och gabriel det så han tog täten och ja typ två meter efter. så sa jag så här: Kör hårt gabriel!! han bah nu du Astrid! å sen blev det full galopp en lång stund. men det avbröts när plötsligt freja sprang rakt ut från plan och fortsatte på galopp slingan i galopp med mig på ryggen sen fick jag stopp på henne efter 200 meter bort:) sara hållde på att dö av skratt! å jah med:P sen skulle vi vända hemmåt när arrow började stutsa så emmy flög av det givck bra iallafal=) aa det blev än vääääääldigt mysig ritt i skogen med freja:):):):):):):):):):):):) a jag trivdes mycket bättre där!! bilder kommer när E mma har lagt upp bilderna!  ojuste jag ska ju rida imorrn oxå det blir kul! pöss pöss:)

till stallet l!

hejhej ska till ska till stallet:D ohhh rida i min nya grup:D:D:D:D<:D:<3<3<3 kul kul! men det kommer no nåra bilder hejhje!

igår:p.....

va jah och shoppa me mamma!!! vi gick på lite affärer åså träffa vi Ida o Emma o Erika?? på HM:) sen skulle jag o mamma gå till pause och fika men när vi skulle gå dit så på vägen stanade vi på telogott och åt glass istället:P vilma var ju på pause då men jag träffa ju inte henne för vi åt glass. Nu är ju ni så duktiga att kommentera mina kära kommpisar så som tack får ni bilder på vad jag köpte!!! AA och jag är mest glad över att jag köpte: Tatini hjälm!!! på månda börjar skolan bläääääääää amen jag får ju åka till stallet me vilma efter så de blir nå bra! ojuste för er som inte vet så har jag börja i nya grupper :: tisda kl 18** och torsta kl 18** kulkul men bara för jah började dom grupperna kommer jag ju in te gå hem tididgare utan jag stanar tils när emma o dom ridit typ halva lektionen!! aja men här kommer bilder;)nu har jag kläder jättelänge!!!!!!!!! heydå:p

Som tack för grimman !

Vilma, jag uppskattar det du gjorde!

NEJ!!

Jag är ledsen! lédsen på nästan allt förutom att vilma köpte en grimma till mig på hööks;P men asså jag kan inte fatta jag kan inte fatta jag har inte tryckt in de i min skalle än!! Emma, jag är sååååå ledsen för dinn och min och alla andras skull. NU står inte Taxinne i sin box, inte sin Hage inte med Emma ingen stans jag kan inte fatta det!Emma ,  jag är så ledsen! jag önskar jag kunde göra nåt!. asså jag KAN inte fatta det. aja man får gå vidare jag har i allafal nåra glada nyheter: jag ska till stallet imorrn med vilma och vilma har köpt den här grimman↓ som jag ville ha har on köpt till mig på hööks TACK!! vilma. P.S. en låt som påminner mig om Freja!.DS.

hejsan svejsan:D

hejsan!! har kommit hem från stallet nu:P har varit där med Johanna Ida Vilma Jonna EmmaThilda ohc hade mysit!! a men jag och Ida tog 1 bussen till tanne svängen:D  som vanligt så va Freja social:) jag tränade henne oxå att lägga huvudet på sne det gick super<3<3<3 hihi och juste jag red ju chivas och jag tycker själv att jag fick en hyfsad galopp:) sen kolla jag på emma och dom det blev värsta paren, ida och eaameralda Jonna och chivas, vilma och ariel,. emma med Freja! lyllo henne... jo juste mamma skulle ringa till angneta och hon skulle fråga om jag fick byta till emmas grupp:) och om det går Vilmas!"!! kul kul blir tyvär inge stall för mig imorrn men på torsta!! heyhey!

hejhej stallet idag!!

hejhej!! va istallet i dag;:P hade super kul med Jonna Thilda Tova Anna och Vilma!    hihi först gick vi till hagen sen fick vi ta in hästarna ja fick ta in FREJA!! hehe^^  sen fråga Tova om vi fick gå med hästarna och det fick vi:p sen borstade vi lite och sen åt vi inann knattegruppen kom pch nåra fick leda men inte ja:) aa men sen åkte vi hem och Anna missa den andra bussen mwihhhhiiii ne men vi såg bussen komma när vi satt på den andra bussen x) a men Thilda och jonna skjussa mamma hem men innan så åt vi munkar när vi vänta på henne yum yum!! men imorrn ska jag dit med thilda och emma mne jag åker inte dit när dom gör de:( a men jag hade inga bilder nu och vilma ska fixa header nu heyhey
ps en bra film när jonna hoppar chiivas!!!Tack ANNA för att du lärde mig att lägga in klipp:P

Redigerad bild i Picnik!

suuuuuuuuper nöjd!!

Till stallet..... och träffa FREJA!!:D

! hey hye.. jag har haft dålig uppdatering jag vet:D men jag har ju sovit hos en kompis.. men vi var iallafal istalllet och ryktade lite!:) och så träffa vi Thilda:)   efter det så åkte vi hem till henne vid 8:D sen  sov jah där lite mymys!! sen på moronen gick vi till djur och kulgården:))) <3<3<3 aa det var det för mig  nej vänta!! vem ska till stallet på månda?? säg till mig hey hey!






Bästa Dagen i mitt liv!:P

HEY HEY HEY!! idag hade jag bästa dagen mitt liv det hela börja med att jag,Johanna,Vilma,Tova tog 5 bussen kl 13** hihi fast det tråkiga var att jag tappade ut mina snoddar i busskuren och vi hade stått och väntat jättelänge men när jag står där och plockar snoddar så kommer bussen!! så jag har några snoddar vid mittpunkten! ja men iallafal så var vi där en stund och sen fick hästarna sitt hö!! då åt vi mat:P sen gick vi och ryktade lite och putsade lite!!  sen kom listorna och jag skulle ha::::: CHIVAS!!!! aa det gick ganska bra han lysnade på mig och så.... MEN en sak som jag tyckte synd om jonna för när hon fick byta till Chivas så sa Sara: ja det är några hästar som inte behövar gå. och då sa hon att chivas inte skulle gå en lektion till!! aja men nu ska jag till tandläkarn för jag ska fixa tandstälningen men det blir inge stall idag:( dummma Mamma!! bilder kommer sen byebye!"!

Mot stallet!!!

hey hey!! blev ingen bloggning igår:( Men nu ska jag till stallet!! då får jag träffa freja!! det kommer bilder lovar!! puss puss heydå!!

Rolig Dag!!!!!!:D

HEY! Idag har jag varit med min snälla kompis Matilda:D vi hade bakat kärleksmums:p yummy här kommer bilderHIHI och så undrar jag om nån ska till stallet på måndag i sånna fal så säg det i kommentarerna för jag vill hga sällskap:P Pöss Pöss //Astrid♥♥♥♥♥♥♥

svar på kommentar:D

Sara om:Tack Tack Tack Tack!!!  Hej Sara jag lovar att jag inte ville vara taskig jag tyckte bara att den var såååå¨fin:D om du verkligen inte vill att jag ska ha den så kan jag ta bort den:P Förlåt om du inte ville att jag skulle ha den:)

Tack Tack Tack Tack!!!!

Hey!! jag vill tack världens underbaraste Jonna som fixade headern till mig♥♥  Jag vet inte hur man länkar så det får bli sen:p nu ska jag sova men ni får en Förlåt för den som har fotat den men jag älskar den:D←bild på freja  nu PÖSS    Tack igen Jonna!!

jonna här!

hejheej , nu har jag lagt in headern till astrid , visst blev det fint?
fin header du hade gjort iallafall :)
tjolahoo vi hade jättekul i stallet idag , hoppas hon inte blir arg nu när jag laddar upp några bilder
som jag tog på henne idag här , hihi!

gå in på min blogg HÄR

två randombilder på freja först :)









// Jonnaa :D

Fattar inte

Asså jag fattar inte ett↓header dug hur man ska fixa headrn till bloggen men ida elr nån får hjälpa mig:D här är headern

Välkommen till min nya blogg!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!